Online acquisitie database

Naast het steeds meer overheersende communicatie middel email blijven telefoon gesprekken en klant bezoeken een belangrijke basis voor een gezonde samenwerking tussen opdrachtgever en nemer.
Afbeelding online acquisitie database

De wens is een digitaal systeem te hebben, wat als een aantekeningen schrijfblok werkt. Een systeem waarin mondelinge communicatie gedocumenteerd kan worden, voor acquisitie doeleinden, en dat makkelijk kan draaien naast een email programma of webmail applicatie. Een overzichtelijk en rustig ogend systeem, op maat gemaakt, toegankelijk en zonder toeters en bellen. En dat daarnaast ook onafhankelijk is van de pc of de daarop geinstalleerde software.

Het resultaat is een web applicatie (html, css, php, SQL) van slechts 30 kilobyte die toch alle gewenste functionaliteit biedt en via 1 simpele html pagina bedient kan worden. Het systeem kan eenvoudig met meerdere gebruikers werken, en is via het internet of intranet wereldwijd of alleen op het bedrijfsnetwerk bereikbaar. Vanaf elke computer met een webbrowser.